Nieuws en activiteiten

Nieuws en activiteiten

We houden u graag op de hoogte van actueel nieuws, projecten en het reilen en zeilen binnen Zilvervogel Woumen. Daarnaast hechten we veel belang aan engagement en het creëren van activiteiten. Jaarlijks organiseren we activiteiten in samenwerking met het bewonersplatform, de lokale school en diverse verenigingen uit het dorp.

Activiteit

Activiteitenaanbod 18 september t.e.m. 22 september

Bekijk hier ons aanbod aan activiteiten per woonvorm.

Nieuws

Maak jij binnenkort deel uit van team Zilvervogel?

In de verschillende Zilvervogel huizen zijn er diverse vacatures: verpleegkundige, zorgkundige, Stafmedewerker HR, medewerkers hoteldienst, ... Neem een kijkje op onze vacature pagina.

Activiteit

Week van Dementie

Op donderdag 21 september vindt de Wereld alzheimer dag plaats. Ook wij willen deze gebeurtenis niet laten voorbijgaan. Van maandag 18/9 tem maandag 25/9 vindt de Week van Dementie plaats. Het thema van dit jaar is “Een reis door de tijd”.

Nieuws

Week van de vrijwilliger van 25/2 tem 5/3/2023

Een welgemeende dankjewel aan ons team van vrijwilligers!

Nieuws

Week van de mondzorg

Een slechte mondgezondheid veroorzaakt niet alleen problemen in de mond. Daarom wil Zilvervogel Woumen het belang van een goede mondzorg extra in de verf zetten.

Nieuws

Ik ben fier!

'Levenslessen in een luchtig jasje', deze werden ons bijgebracht door communicatiecoach Frederik Imbo.

Nieuws

Bijzonder aanbod Zilvervogel Woumen

Proeven van wonen en leven in de assistentiewoningen Zilvervogel Woumen? Het kan in de nieuw en volledig uitgeruste assistentiewoning.

Nieuws

Rookvrije zone

Als onderdeel van het rookbeleid dat we met Zilvervogel vzw uitrollen, installeren we in Zilvervogel Woumen alvast een rookvrije zone.

Activiteit

Daguitstap naar Memorial Museum in Passendaele

Met 27 bewoners trokken we op 23 juni op daguitstap naar het Memorial Museum in Passendaele en het Tynecot Cemetry.

Nieuws

Smiley label voor Zilvervogel Woumen

Na een grondige doorlichting kreeg Zilvervogel Woumen voor de 2de keer het Smiley label. Het label wordt toegekend aan wie volop inzet op hygiëne in verband met voeding.

Nieuws

Fitnesstuin

Buiten bewegen is gezond voor lichaam en geest en daar hebben we op ingespeeld met een FITNESSTUIN.

Nieuws

Zilvervogel zet in op zorgzame buurten!

Zilvervogel heeft een nauwe band met de buurt. De komende jaren zet Zilvervogel Reninge en Zilvervogel Woumen hier versterkt op in via goedgekeurd projecten Zorgzame Buurten van minister Beke.

Nieuws

Hotel TV zorgt voor duidelijke info rond het dagelijks Wonen en Leven!

Wist je dat elke TV op kamer én op de woonvorm beschikt over ons eigen infokanaal?

Nieuws

Ons Hart klopt voor U

Ons Hart klopt voor u, elke dag! Ontdek meer over de engagementen die wij onderschrijven. Een initiatief in samenwerking met Zorgnet-Icuro.

Nieuws

Assistentiewoningen te huur in Woumen!

Wil je zorgeloos wonen in Woumen? Zilvervogel Woumen biedt assistentiewoningen aan centraal gelegen in Woumen. U woont zelfstandig met de mogelijkheid om 24u/24 en 7d/7 assistentie in te schakelen.

Nieuws

Duaal leren

Vanuit Zilvervogel Woumen werken we aan duaal leren en leiden zo de werknemers van de toekomst op. In duaal combineert de medewerker leren in een woonzorgcentrum met leren in een onderwijsvoorziening.

Nieuws

Samen onder één vlag! Met trots stellen wij u Zilvervogel voor.

Hof ten Ijzer te Reninge, OLV Middelares te Rekkem en De OpenLink te Woumen, vroeger samen vzw CZD Sint- Vincentius, is reeds jaren een groep van West-Vlaamse woonzorgcentra met centrum voor kortverblijf, erkende assistentiewoningen en centrum voor dagverzorging.