Nieuws en activiteiten

Nieuws en activiteiten

We houden u graag op de hoogte van actueel nieuws, projecten en het reilen en zeilen binnen Zilvervogel Woumen. Daarnaast hechten we veel belang aan engagement en het creëren van activiteiten. Jaarlijks organiseren we activiteiten in samenwerking met het bewonersplatform, de lokale school en diverse verenigingen uit het dorp.

Nieuws

Nieuw aanbod Zilvervogel Woumen

Proeven van wonen en leven in de assistentiewoningen Zilvervogel Woumen? Het kan in de nieuw en volledig uitgeruste assistentiewoning voor tijdelijk verblijf.

Activiteit

ACTIVITEITENAANBOD 29 november t.e.m. 3 december

Bekijk hier ons aanbod aan activiteiten per zorgdienst.

Nieuws

Maak jij binnenkort deel uit van team Zilvervogel?

Zilvervogel is op zoek naar diverse profielen: buurtzorgmedewerker, zorgkundigen, verpleegkundigen, strategisch HR medewerker, ... Neem een kijkje op onze vacature pagina.

Nieuws

BEZOEKREGELING CODE GEEL

Hartelijk welkom in ons woonzorgcentrum!

Nieuws

Campusdirecteur Zilvervogel Woumen

Vanaf 1 juni 2021 wordt Delphine Bouwet campusdirecteur bij Zilvervogel Woumen.

Nieuws

Ons Hart klopt voor U

Ons Hart klopt voor u, elke dag! Ontdek meer over de engagementen die wij onderschrijven. Een initiatief in samenwerking met Zorgnet-Icuro.

Nieuws

Jerusalema dance challenge

Onze binnentuin werd even omgedoopt tot dansvloer en ook wij waagden ons aan de Jerusalema dance challenge!!

Nieuws

Financiële steun voor kosten COVID

Zilvervogel kan rekenen op een financieel duwtje in de rug voor de gemaakte kosten verbonden aan de COVID-maatregelen.

Nieuws

Assistentiewoningen te huur in Woumen!

Wil je zorgeloos wonen in Woumen? Zilvervogel Woumen biedt assistentiewoningen aan centraal gelegen in Woumen. U woont zelfstandig met de mogelijkheid om 24u/24 en 7d/7 assistentie in te schakelen.

Nieuws

PAASGROETJES

Onze bewoners brengen u ook via deze weg hun paasgroetjes over.

Nieuws

Improvisatietheaterhuis Inspinazie

Op donderdag 6 en donderdag 13 februari werden de medewerkers van Zilvervogel Woumen, Rekkem en Reninge ondergedompeld in de interactieve theaterbeleving van 'Improvisatietheaterhuis Inspinazie'.

Activiteit

Nieuwjaarsfeest 2020

Een terugblik op ons gezellige nieuwjaarsfeest van afgelopen vrijdagnamiddag 17 december.

Nieuws

Samen werken we aan onze troeven!

Bewoners, medewerkers, familie, vrijwilligers ... samen bekijken we onze werking en slaan de handen in elkaar om verbeteracties op te zetten. Samen voor nog meer kwaliteit!

Nieuws

Nieuwe beroepskledij

Benieuwd naar onze nieuwe outfits?

Nieuws

DE WARMSTE WEEK: SLOTSHOW KORTRIJK

WE HEBBEN HET GEHAALD EN HOE!!! Een dikke proficiat aan onze wandelaars die de ganse frontlijn afgewandeld hebben voor ons goede doel, dank aan alle verenigingen die met ons meewerkten, dan aan iedereen in en rond ons woonzorgcentrum!!

Nieuws

Winter- en kerstfeer bij Zilvervogel Woumen

Misschien is dit wel onze favoriete tijd van het jaar! De tijd van de kerstbomen, lichtjes, kerstballen, rendieren, sneeuwmannen,... Bij ons staan warmte, geborgenheid, sfeer en gezelligheid centraal. Geniet met ons mee!!

Nieuws

Samen steunen we tijdens De Warmste Week ouderen in hun strijd tegen dementie

Velen van ons worden ooit met dementie geconfronteerd, bij zichzelf of bij mensen in hun omgeving. Mensen in een ver gevorderd stadium van dementie kunnen vaak niet meer vertellen, maar doen dit via andere zintuigen. Wij willen de zintuigen die bij hen nog op scherp staan prikkelen en daarvoor roepen wij ook dit jaar jullie steun op.

Activiteit

De Sint op bezoek

Op woensdag 6 november kwamen de Sint en z'n pieten langs bij onze brave bewoners en brachten voor elk wat lekkers mee.

Activiteit

Floralux

Op donderdag 28 november gingen we met onze bewoners naar Floralux in Dadizele. We gingen er proeven van de kerstsfeer en de mooie decoratie.

Nieuws

Assistentiewoningen te huur in Woumen!

Wil je zorgeloos wonen in Woumen? Zilvervogel Woumen biedt assistentiewoningen aan centraal gelegen in Woumen zodat u zelfstandig kan wonen met de mogelijkheid om 24u/24 assistentie in te schakelen .

Nieuws

Urbain trail Woumen

Samen met de lokale verenigingen en zelfstandigen, het bewonersplatform Woumen, de lokale kleuter- en lagere school organiseert Zilvervogel Woumen een wandel- en loopparcours doorheen Woumen.

Nieuws

Duaal leren

Vanuit Zilvervogel Woumen werken we aan duaal leren en leiden zo de werknemers van de toekomst op. In duaal combineert de medewerker leren in een woonzorgcentrum met leren in een onderwijsvoorziening.

Nieuws

Smiley label voor Zilvervogel Woumen

Na een grondige doorlichting kreeg Zilvervogel Woumen het Smiley label. Het label wordt toegekend aan wie volop inzet op hygiëne in verband met voeding.

Nieuws

Samen onder één vlag! Met trots stellen wij u Zilvervogel voor.

Hof ten Ijzer te Reninge, OLV Middelares te Rekkem en De OpenLink te Woumen, vroeger samen vzw CZD Sint- Vincentius, is reeds jaren een groep van West-Vlaamse woonzorgcentra met centrum voor kortverblijf, erkende assistentiewoningen en centrum voor dagverzorging.