Assistentiewoningen

Accommodatie

We hebben verschillende types van assistentiewoningen ter beschikking waarbij de oppervlakte varieert van 53 tot 61 m2. Onze assistentiewoningen zijn voorzien van een leefruimte met keuken, een slaapkamer en badkamer met inloopdouche en aanwezigheidsdetectie. Alle woningen op het eerste en tweede verdiep zijn uitgerust met een rolstoeltoegankelijk terras. Bij een verblijf van onbepaalde duur wordt de woning ingericht met eigen meubels en accenten. De flat voor tijdelijk verblijf is smaakvol en comfortabel gemeubileerd. 

Nieuw: Gemeubileerde assistentiewoning

Ontdek onze smaakvol en comfortabel uitgeruste assistentiewoning!

Een assistentiewoning is niet zomaar een woning maar is voorzien van aantal aanpassingen zodat u in alle comfort zorgeloos kan wonen. Op verschillende plaatsen in de woning hebben we noodoproepsystemen geïnstalleerd waardoor u 24u op 24u beroep kan doen op gekwalificeerde permanentie van Zilvervogel. Verder zijn er geen trappen in de assistentiewoningen, zijn stopcontacten op kniehoogte geplaatst, zijn de toegangen tot de terrassen drempelvrij en is de badkamer rolstoeltoegankelijk.  Elke assistentiewoning beschikt over een aansluiting telefonie/internet en een eigen meter gas, elektriciteit en water. Beschikt u over een wagen, kan u deze kwijt op onze parkeerstroken.

De huiselijke ervaring willen we ook in onze gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes doortrekken. Samen eten, een praatje slaan, een feestje organiseren met vrienden… het kan allemaal.

Samen zelfstandig wonen in alle comfort

De gemeenschappelijke ruimte beschikt over alle comfort en is voorzien van een zithoek, een kitchenette, en rolstoeltoegankelijk toilet, een wasmachine en droogkast.