Woonzorgcentrum

Bezoeker

Een familiale en huiselijke sfeer, dat is wat Zilvervogel elke oudere willen bieden. Daarom positioneren we ons als een open huis en kan u vrij uw familie/vrienden komen bezoeken. Wel vragen we om rekening te houden met actievere momenten en de middag- en nachtrust van onze bewoners. 

Tussen 21u en 7u is het woonzorgcentrum uit veiligheidsreden minder toegankelijk en moet men zich aanmelden via de deurbel aan de hoofdingang. 

 We vinden het belangrijk dat onze bewoners hun bestaand sociaal netwerk behouden en een nieuw sociaal netwerk opbouwen.

Bezoek aan de foyer

In de foyer kan de bewoner en zijn familie/vrienden genieten van een kopje koffie, een drankje of een zoete zonde met zicht op de tuin. Bij mooi weer genieten bewoners en zijn bezoekers van de tuin op het terras.

Kostprijs van een warme maaltijd voor bezoekers

Voor bezoekers bedraagt de kostprijs voor het nuttigen van een warme maaltijd €11,50. Voor kinderen tot 6 jaar is er een kindertarief van €7. De maaltijden voor de bewoners zijn onderdeel van de dagprijs en hieraan is dus geen extra kost verbonden.

Wenst u iets extra, zoals een aperitief, een glas wijn, een extra tas koffie, ijsje, … dan kan dit steeds. Dit wordt apart verrekend.

Samen lunchen?

Familie en vrienden zijn welkom om ’s middags samen te lunchen met de bewoner in de foyer. De vers bereide maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een dessert en wordt opgediend tussen 11u30 en 11u40. 

Reserveren vooraf is noodzakelijk en kan op weekdagen tot 13u de dag voordien (voor maaltijden in het weekend reserveren ten laatste op vrijdag voor 13u) via ons centraal telefoonnummer 051 50 02 48 of via e-mail naar info.woumen@zilvervogel.be. Voor groepen vanaf 5 personen vragen we om één week op voorhand te reserveren.

Lees meer over het nuttigen van een verse maaltijd in het woonzorgcentrum.

Viert u een speciale gelegenheid?

Viert u een speciale gelegenheid? Het woonzorgcentrum beschikt over een zaaltje waar de bewoner familie en vrienden in alle rust kan ontvangen. Tijdig reserveren is aangewezen. Voor de voorwaarden kan u contact opnemen met de medewerker aan het onthaal of via e-mail naar info.woumen@zilvervogel.be.